MSZCT MAGYAR SZUPERVIZOROK és SZUPERVIZOR-COACHOK TÁRSASÁGA
Belépés
Menü

Filmklub - Az öldöklés istene - 2017.10.27.

2017. október 23.

Az MSZCT eseményeként a filmklub Októberben is folytatódik!

 

Időpont: október 27, péntek 17:30" 

Helyszín: 1037 Budapest, Bécsi út 324. KRE V. ép. 204-es terem

 

A filmklub, illetve az azt követő beszélgetés havi rendszerességgel, szupervizorok és coachok társaságában teremt alkalmat ahhoz, hogy egy-egy a film által előhívott kérdésen, problémán, elakadáson, kihíváson közösen gondolkodhassunk. 

 

A filmklub Roman Polanski (Kés a vízben, Keserű méz, Szellemíró) „Az öldöklés istene” című filmjével folytatódik.

 

A filmről GYÁRFÁS DÓRA (kritikus) a következőket írta:

Alig akad film a szellemileg, ízlésben, és érzékeiben is igényes közönségnek. Az öldöklés istene nekik való, ínyenc falat. Nem fognak csalódni azok, akik annak idején a szerző (Yasmina Reza) Művészet című darabjáért rajongtak a Katona József Színházban. Ezúttal is lesz módjuk nevetni, elkomolyodni, elszégyellni magukat, és továbbgondolni a látottakat. Aztán egy kellemes este emlékével hazatérni a művelt, polgári otthonukba, a képzőművészeti albumok közé.

(forrás: http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20120114-kritika-roman-polanski-az-oldokles-istene-cimu-filmjerol-kate-winslet.html 

 

A film által előhívott témák feldolgozására a vetítés után, a film hosszától függően 1-1,5 órában nyílik lehetőség. 

 

A filmklub és az azt követő beszélgetés moderátora Váradi István (dipl. szupervizor, szupervizor-coach)

 

Az esemény ingyenes, és bárki számára elérhető. Részvételi szándékotokat kérlek jelezzétek az esemény facebook oldalán vagy a varady77@gmail.com e-mail címen. 

 

Várunk Benneteket!

Szupervizorok egymás között - Alumni találkozó

2017. október 12.

Szupervizorok egymás között…

 

Alumni találkozó

 

2017. november 25.

 

Kötetlen beszélgetésre, ismerkedő együttlétre hívunk – várunk valamennyi képzett szupervizor kollégát, függetlenül attól, hogy melyik képzésben és mikor végzett. A találkozón lehetőség lesz feleleveníteni a közös élményeket a régi társakkal, és megismerkedni új kollégákkal.

 

Célunk az is, hogy bemutassuk a Magyar Szupervizorok és Szupervizor Coachok Társaságát, és a szupervizorok megismerjék az egyesület kínálta lehetőségeket a szupervizorok folyamatos személyes és szakmai fejlődésére. Bemutatkoznak a működő peer csoportok, és alkalom nyílik új – akár képzéseken és évfolyamokon is átívelő – peer csoportok alakítására.

 

„Batyus bulit” tervezünk, tehát arra kérünk minden kedves résztvevőt, hogy pár falat finomságot, esetleg innivalót hozzon magával.

 

Időpont: 2017. november 25.  10.00 – 14.00 óráig

 

Helyszín: KRE, 1146. Budapest, Dózsa György út 25-27. 215-ös terem

 

Jelentkezés ide kattintva érhető el.

 

A részvétel INGYENES, a program tervezhetősége miatt kérünk, hogy regisztrálj a fenti linken.

 

Várunk Benneteket szeretettel.

 

Az MSZCT vezetősége

2017. őszi programajánló

2017. szeptember 25.

2017.  őszi programajánló az MSZCT szervezésében

 

- 2017. október 20. Szupervíziós Vándorkonferencia - "Szupervizió az életért" címmel. A Szuperviziós Vándorkonferencia helyszíne az idén Békéscsaba lesz. Részletes program hamarosan.

 

- 2017. november 25-én 10.00 - 14.00 óráig alumni találkozó szupervizoroknak "Szupervizorok egymás között" címmel. A találkozó célja a kötetlen együttlét, találkozás  mellett az is, hogy a résztvevők megismerjék az MSZCT kínálta lehetőségeket a szupervizorok folyamatos személyes és szakmai fejlődésére. Bemutatkoznak a működő peer-csoportok, és lehetőség lesz új - akár képzéseken és évfolyamokon is átívelő - peer-csoportok alakítására.

"Batyus bulit" tervezünk, tehát arra kérünk majd minden kedves érdeklődőt, hogy egy kis harapnivalót, italt hozzon magával.

A helyszínről rövidesen értesítést küldünk.

 

- 2017. november 25. 15.00 - 16.30-ig Rendkívüli közgyűlés az alumni találkozót követően és annak helyszínén. Napirendi pontok: a 2018 elején esedékes tisztújítás előkészítő folyamatának ismertetése, elfogadása, valamint az Alapszabály módosításainak végleges elfogadása
 

Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel.

 

Bejelentkezés

E-mail cím:

kötelező mező

Jelszó:

kötelező mező Belépés
Elfelejtett jelszó Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

» Feliratkozom