MSZCT MAGYAR SZUPERVIZOROK és SZUPERVIZOR-COACHOK TÁRSASÁGA
Belépés
Menü

Tagjaink/Members

Várady István Várady István
Budapest, Magyarország
E-mail cím varady77@gmail.com
Irányítószám 1036
Helység Budapest
Telefon 06205441114
Saját honlap https://www.facebook.com/szupervizioescoaching/
Működési terület Budapest, Magyarország
Szupervizor diploma kiállítója, száma, kelte Károli Gáspár Református Egyetem, SzV-137/2012, 2012. január 20.
Szakképzettség(ek) Szupervizor, coach, fókusz-tréner, Szociálpedagógus
Coach képzettség Károli Gáspár Református Egyetem, Szupervizor-coach
Szakmai tapasztalat Hajléktalan ellátásban, szenvedélybeteg ellátásban, fogyatékkal és pszichoszociális fogyatékossággal élőket támogató szervezeteknél, valamint magánvállalkozásoknál végzett team, csoport és egyéni szupervízió, coaching.
Szupervíziós terepek Hajléktalan ellátás, szenvedélybeteg ellátás, büntetés végrehajtás, fogyatékkal és pszichoszociális fogyatékossággal élőket támogató szervezetek, stb.
Szupervizor mottó Magatartásunk életünk minden területét meghatározza. Nem mindig választhatjuk meg, ami történik velünk, de a helyzethez való hozzáállásunkat, és azt, hogy miként reagálunk, megválaszthatjuk. (Filippi 4:8)

Bemutatkozás

Váradi István vagyok szupervizor, szupervizor-coach, fókusz tréner.  Sátoraljaújhelyen születtem jelenleg Budapesten élek.

Szakmámmal egybevágó hivatásom, támogatni és segíteni azokat, akik fejleszteni kívánják személyes hatékonyságukat és hajlandóak megérteni és átvenni az irányítást saját életük fölött.

Azt gondolom, hogy az engedélyt az életünkhöz nem várhatjuk a Világtól, egy helyzettől vagy egy konkrét személytől. Ezt az engedélyt csak mi adhatjuk meg a magunk számára.

Szeretnék Önnel hidat építeni a jelen, és a között amit szeretne, és amilyenné válni szeretne, hogy személyes növekedése és fejlődése révén élete történéseit valódi vágyai szerint élhesse át. Szeretném Önt elkísérni a céljai felé vezető úton, megvitatni Önnel a kérdéseit, a problémákat, a döntéseket, mindent, amit fontosnak tart az életében, és hatással van Önre és környezetére.

Támogatni kívánom abban, hogy elérje azon célját, melyekről valamilyen okból azt gondolta, hogy az lehetetlen. Segíteni kívánom abban, hogy előhívhassa rejtett erőforrásait, az Önben lévő potenciált, hogy végül rájöjjön, megvalósíthatja valódi vágyait.

Azt gondolom, hogy képesek vagyunk változtatni, azt gondolom, hogy az akadályokat le lehet küzdeni, és ez Önnek is sikerülni fog. Hiszem, hogy lehet örömtelien megélni az életet, és az álmaink és céljaink azért születnek, hogy valóra váltsuk azokat.

Azt akarom, hogy önmagaként élhessen a világban, úgy ahogy van, ahogy érez. Azt akarom, hogy felfedezze a változás folyamatának horizontját borító elképzelhetetlen számú lehetőséget.

Abban kívánom segíteni Önt, hogy megtanulja, hogyan nézze a világot másként, hogy tudja, hogyan érje el az Önben rejlő rendkívüli teljesítményt, mellyel leküzdi a nap mint nap, vagy váratlanul Ön elé táruló kihívásokat.

Ez egy esély arra, hogy elinduljon a változás felé vezető úton.

Ha szeretne többet megtudni, az általam alkalmazott személyiség illetve személyes kompetencia fejlesztő, támogató módszerekről (szupervízió, coaching, fókuszolás) forduljon hozzám bizalommal.

Meséljen nekem a helyzetéről, vágyairól, kívánságairól, egy személyes találkozáson minden kötelezettség és nyomás nélkül, hogy megtapasztalja, milyen egy valódi kapcsolatorientált, támogató folyamat.

 

Bejelentkezés

E-mail cím:

kötelező mező

Jelszó:

kötelező mező Belépés
Elfelejtett jelszó Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

» Feliratkozom