MSZCT MAGYAR SZUPERVIZOROK és SZUPERVIZOR-COACHOK TÁRSASÁGA
Belépés
Menü

Tagjaink/Members

Gergely János Gergely János
Vas megye, Nyugat-Magyarország
E-mail cím gergely.janos@heiteam.hu
Telefon 06303491270
Saját honlap www.heiteam.hu
Működési terület Vas megye, Nyugat-Magyarország
Szupervizor diploma kiállítója, száma, kelte Károli Gáspár Református Egyetem SZV-178/2015, 2015.06.24.
Szakképzettség(ek) Diplomás szupervízor Diplomás coach
Coach képzettség Szupervízor-coach
Szupervíziós terepek versenyszféra szociális ágazat és közoktatás

Bemutatkozás

Több mint 20 éve dolgozom értékesítési területen és ennyi ideje kísérek felnőtteket a fejlődésük útján. Szándékosan használom a kísérés kifejezést a fejlesztem, vagy tanítom helyett. Szókratész szavaival élve: „Képtelen vagyok bárkinek bármit megtanítani. Csupán elgondolkodtatni tudom az embereket.” Az én hivatásom, hogy megteremtsem ennek a megfelelő környezetet, azaz inspiráljam a fejlődésre azt, akivel együtt dolgozom. Megláttassam vele azokat a lehetőségeket, amelyeket az akadályok homályosítanak el.

 

Jelenleg egy kereskedelmi üzlethálózat fejlesztője, ügyvezetője vagyok, valamint egy magyar multinacionális gyártó és értékesítő vállalat üzletág vezetője. Ez a munkám. Coach és szupervízor. Ez a hivatásom. Műszaki és sales tapasztalataim mellett a szociális terület is része volt az életemnek, mivel itt szereztem első diplomámat. Foglalkoztatás vezetőként hátrányos helyzetű emberek képzésében, foglalkoztathatóságuk fejlesztésében vettem részt, ahol komoly tapasztalati tőkére tettem szert abban, milyen módon tudom támogatni a motivációját a fejlődés irányába annak, aki már minden reményét, esélyét elvesztette az életben.

Hitvallásom az egyszerűsítés, és a folyamatos innovációra törekvés, valamint a már máshol bevált módszerek implementálása saját szakmai közegünkbe. Fő érdeklődési köröm, amelyben tréningeket tartok, a kommunikáció, prezentáció, konfliktus kezelés és a marketing, mert amit a coaching folyamatban eltervezünk, azt kommunikálni, prezentálni kell, hogy szövetségeseket találjunk céljainkhoz. Ehhez pedig szükségünk van marketing és konfliktuskezelési stratégiák ismeretére.

Az én gondolkodásomban a probléma nem más, mint álcázott megoldás. Számomra pedig a megoldások felfedezése jelenti az inspirációt, mert felfedezni annyit tesz, mint látni, amit mindenki látott, és arra gondolni, amire senki sem gondolt!

Egyéb elérhetőségek

Publikációk https://humaninnovacio.blogspot.hu/
Linkedin https://www.linkedin.com/in/gergely-j%C3%A1nos-0a1686145/

Bejelentkezés

E-mail cím:

kötelező mező

Jelszó:

kötelező mező Belépés
Elfelejtett jelszó Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

» Feliratkozom